Ballast - Massor med ballastA--0A-EX - EX - U2-0

Ballast i Stockholm

Ballast i Stockholm Det finns totalt 3 företag som tillhandahåller ballast och makadam i Stockholm där flera av dessa grusgropar och sandtag har flera olika kvalitéer på ballasten. Ibland kan det vara svårt att hitta bra ballast i närheten av Stockholm och dessutom kan priserna på makadammet och ballasten variera en hel del, ofta beroende på kvantiteten. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en grusgrop som säljer ballast. Man kan också jämföra olika grusföretag omdömen och sortiment på ballast och makadam på nätet.

Eftersom det finns flera som erbjuder ballast i Stockholm kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av makadam och ballast de erbjuder. Då du kontaktar någon för att köpa ballast är det bra ifall du har en idé om vad, när och hur mycket ballast du vill köpa men även vilken storlek stenarna ska ha. Viss information kan du få på grusgroparna och sandtagen webbsidor.

H-EX - EX - U2-1


Bäst att komma i kontakt med ett bra grusföretag som erbjuder ballast eller sand i Stockholm är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:

Tips på bra byggvaruhus i Stockholm

Aunes Grus


Kungsholmstorg 3 B
112 21  Stockholm

Mogen & Grus


Södermannagatan 50
116 65  Stockholm

Lr Grus


Karlbergsvägen 51
113 35  Stockholm

I-EX - EX - U2-2J-EX - EX - U2-3


Meny - Ballast
Till förstasidan på www.ballast.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BelysningMakadamFartygNyheter